Kompletan beauty box po ceni jednog proizvoda!

Izvor: Svet, 20.Feb.2016, 12:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kompletan beauty box po ceni jednog proizvoda!

Predstavljamo prvo, limitirano, rođendansko izdanje L&Z Beauty Boxa! Šta vas očekuje u njemu? Proizvodi koje će naša beauty urednica odabrati specijalno za vas. Nakon što popunite upitnik u kojem ćete nam otkriti kakva je vaša koža i kosa, boja očiju i tena, brzom poštom će vam stići neodoljivi paketić proizvoda.

Cena rođendanskog izdanja beauty boxa takva je da će samo jedan proizvod iz vaše kutije opravdati iznos koji ste uplatili. Naš osnovni >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << motiv i želja kada smo osmišljavali ovaj projekat bila je da svim ljubiteljkama kozmetike pružimo mogućnost da se upoznaju sa najnovijim i najkvalitetnijim proizvodima na tržištu, a da to bude što neosetnije za vaš budžet.
Ovo je naš rođendanski projekat, namenjen vama, i zato je vaše mišljenje ono što nam je najvažnije. Pišite nam kako vam se dopada L&Z Beauty Box, ostavite recenziju o proizvodima koje ste ispobali, javite nam šta biste još želeli da probate…
Nadamo se da ćete uživati! Nestrpljivo očekujemo vaše komentare!
Vaša L&Z redakcija

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kompletan beauty box po ceni jednog proizvoda!

Izvor: Scandal.rs, 20.Feb.2016

Cena rođendanskog izdanja beauty boxa takva je da će samo jedan proizvod iz vaše kutije opravdati iznos koji ste uplatili. Naš osnovni motiv i želja kada smo osmišljavali ovaj projekat bila je da svim ljubiteljkama kozmetike pružimo mogućnost da se upoznaju sa najnovijim i najkvalitetnijim proizvodima...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.