Izvor: Scandal.rs, 20.Feb.2016, 12:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kompletan beauty box po ceni jednog proizvoda!

Cena rođendanskog izdanja beauty boxa takva je da će samo jedan proizvod iz vaše kutije opravdati iznos koji ste uplatili. Naš osnovni motiv i želja kada smo osmišljavali ovaj projekat bila je da svim ljubiteljkama kozmetike pružimo mogućnost da se upoznaju sa najnovijim i najkvalitetnijim proizvodima na tržištu, a da to bude što neosetnije za vaš budžet.

Ovo je naš rođendanski projekat, namenjen vama, i zato je vaše mišljenje ono što nam je najvažnije. >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << Pišite nam kako vam se dopada L&Z Beauty Box, ostavite recenziju o proizvodima koje ste ispobali, javite nam šta biste još želeli da probate…

Nadamo se da ćete uživati! Nestrpljivo očekujemo vaše komentare!

Vaša L&Z redakcija <3

Ostatak teksta pročitajte ovde: Kompletan beauty box po ceni jednog proizvoda!

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.