Ko je pobednik? Preslušjte sve pesme sa Pink Music festivala!

Izvor: Svet, 19.Apr.2015, 15:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ko je pobednik? Preslušjte sve pesme sa Pink Music festivala!

Za nedelju dana, tačnije u ponedeljak 27. aprila biće održan drugi Pink Music Festival! Od preko 1.000 prijavljenih kompozicija u finale festivala ušlo je 25 pesama! Od najboljih biće odabrano i nagrađeno šest. Voditelji festivala koji će biti emitovan nanekoliko Pinkovih kanala uživo! Voditelji festivala su Milan Kalinić i Marijana Mićić! SCANDAL! vam predstavlja sve pesme koje će se takmičiti na festivalu a vi glasajte za najbolju po vašem mišljenju!
>> Pročitaj celu vest na sajtu Svet <<
























 
Ko će biti pobednik festivala?
Note: There is a poll embedded within this post, please visit the site to participate in this post's poll.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Ko je pobednik? Preslušajte sve pesme sa Pink Music festivala! (video)

Izvor: Scandal.rs, 19.Apr.2015

Za nedelju dana, tačnije u ponedeljak 27. aprila biće održan drugi Pink Music Festival! Od preko 1.000 prijavljenih kompozicija u finale festivala ušlo je 25 pesama! Od najboljih biće odabrano i nagrađeno šest. Voditelji festivala koji će biti emitovan nanekoliko Pinkovih kanala uživo! Voditelji...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.