Kim Katral teško bolesna?

Izvor: Scandal.rs, 20.Nov.2015, 16:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kim Katral teško bolesna?

Zvezda serije i filmova “Seks i grad”, trebalo je da tumači naslovnu rolu u predstavi “Linda”, o ženi srednjeg doba koja ima ambiciozan plan da spase svet.

“Sa velikom žalošću vas obaveštavam da, po savetu lekara, neću moći da nastavim sa ovim projektom. Zahvalna sam pozorištu na razumevanju moje teške zdravstvene situacije”, saopštila je glumica rođena u Liverpulu.

“Svima nam je žao što Kim neće moći da nastavi da bude deo predstave”, saopštila >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << je umetnička direktorka pozorišta “Rojal kort” u Čelsiju Viki Federston.

“Metro” prenosi da nije poznato sa kojim zdravstvenim problemima se bori Katralova, dok britanski tabloidi objavljuju da je najverovatnije reč o veoma ozbiljnoj bolesti.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Kim Katral teško bolesna?

Izvor: Svet, 20.Nov.2015

Kim Katral (59), čuvena britanska glumica, morala da se povuče iz pozorišnog projekta u Londonu samo nekoliko dana pre premijere.. Zvezda serije i filmova “Seks i grad”, trebalo je da tumači naslovnu rolu u predstavi “Linda”, o ženi srednjeg doba koja ima ambiciozan plan da spase svet.. “Sa...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.