Kaću Živković razbesnele komšije u rodnom Leskovcu

Izvor: Svet, 27.Jun.2016, 14:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kaću Živković razbesnele komšije u rodnom Leskovcu

Pevačica Katarina Živković je otputovala u rodni Leskovac, gde je mislila da će se odmoriti od vrućine i nastupa, ali nakon samo tri sata spavanja, pevačicu je probudila motorna testera ispod prozora, što ju je potpuno razbesnelo.
“Mnogo neprospavanih, stresnih dana i noći, kao i vožnja iz Beograda! Divan grad i lepo vaspitan komšiluk. Kako on misli na mene što me i danas čeka dalek put, pa me probudi jedno sedam sati pre puta kako bih popila jedno 279 kafa dok >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << ne padnem od posledica trovanja kofeinom. Baš sam ponosna na svoj kraj”, objasnila je Živkovićeva ironično za alo.rs, još besna na ljude koji žive pored njene rodne kuće u Leskovcu.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kaću Živković razbesnele komšije u rodnom Leskovcu

Izvor: Scandal.rs, 27.Jun.2016

Pevačica Katarina Živković je otputovala u rodni Leskovac, gde je mislila da će se odmoriti od vrućine i nastupa, ali nakon samo tri sata spavanja, pevačicu je probudila motorna testera ispod prozora, što ju je potpuno razbesnelo...“Mnogo neprospavanih, stresnih dana i noći, kao i vožnja iz...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.