KRIZA STARIJIH GODINA: Era prvo plakao za pokojnom suprugom, pa ljubio devojku!

Izvor: Kurir, 22.Okt.2014, 13:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KRIZA STARIJIH GODINA: Era prvo plakao za pokojnom suprugom, pa ljubio devojku!

Folker kao da je zapao u krizu starijih godina, pa se poput deteta prvo isplače, a zatim se ljubi i razmenjuje nežnosti sa prvom koja mu dođe pod ruku

Prošlo je pet godina otkako je pevač Era Ojdanić sahranio svoju suprugu Ljupku, za kojom i dan-danas žali, ali ga to ne sprečava da ljubi druge devojke.

Naime, folker kao da je zapao u krizu starijih godina, pa se poput deteta prvo isplače, a zatim se ljubi i razmenjuje nežnosti sa prvom koja mu dođe pod >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << ruku.

"Era je sa „prijateljicom“, kako je on zove „crnkica“, našao utehu. On je sa njom u automobilu razmenjivao nežnosti, pipkajući je po telu i butinama. Iako su mnogi ubeđeni da pevač sponzoriše mlade devojke kako bi bile s njim, to uopšte nije tačno", tvrdi naš izvor i dodaje:

"One njemu kupuju poklone, džempere, kravate, parfeme, naočare, a gde god dođe, samo ga saleću. Međutim, nikako posle smrti supruge da se skrasi. Sve te veze traju po nekoliko meseci i onda se raziđu", ispričao nam je izvor.

(Alo)

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

KRIZA-STARIJIH-GODINA-Era-prvo-plakao-za-pokojnom-suprugom-pa-ljubio-devojku

Izvor: medio.rs, 22.Okt.2014

Folker kao da je zapao u krizu starijih godina, pa se poput deteta prvo isplače, a zatim se ljubi i razmenjuje nežnosti sa prvom koja mu dođe pod ruku..Prošlo je pet godina otkako je pevač Era Ojdanić sahranio svoju suprugu Ljupku, za kojom i dan-danas žali, ali ga to ne sprečava da ljubi druge...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.