Jovana Nikolić: Našla sam pravog muškarca

Izvor: Blic, 15.Apr.2014, 22:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jovana Nikolić: Našla sam pravog muškarca

Manekenka se pohvalila da je ponovo zaljubljena, i to u mladića iz rodnog Niša.

Bivša supruga crnogorskog pevača Danijela Alibabića Jovana Nikolić našla je novog dečka. Prema rečima njenih prijatelja, Nišlijka nikada nije bila srećnija.

- Jovana je presrećna. Kad se razvela od Danijela, okrenula je novi list. Vratila se u rodni Niš, iznajmila stan i započela zajednički život sa sestrom bliznakinjom. Najbitnije je da je našla dečka koji joj je promenio >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << život iz temelja. Nikada nije bila zaljubljenija - ispričala je za “Blic” Jovanina bliska prijateljica.

I Danijel se zaljubio

I Danijel Alibabić nedavno je izjavio da je zaljubljen posle razvoda od Jovane. On se pohvalio fotografijama na društvenim mrežama na kojima je u društvu atraktivne devojke s kojom se provodi u podgoričkim noćnim klubovima.

Ona je dodala da se manekenka nedavno zaposlila u jednoj lokalnoj niškoj firmi, ali i da je dobila deo honorara od učešća u rijalitiju “Farma”. Zahvaljujući tome, ona sada finansijski ne zavisi ni od koga, a bivšeg muža nikada ne pominje.

- Jovana Danijela ne pominje ni u šali. Kao da nikada nije ni postojao u njenom životu. Možda je i njen novi partner zaslužan za to. Čak i kada ga neko iz našeg društva pomene, ona promeni temu. Neko bi na njenom mestu nakon svega što joj se desilo pao u depresiju, ali ne i Jovana. Divimo joj se - kaže manekenkina bliska prijateljica koja je poznaje od rođenja.

Kada smo pozvali Jovanu i pitali je da li su naša saznanja istinita, ona je cvrkutala dok nam je pričala o novom dečku.

- Tačno je da sam srećna i zaljubljena, našla sam pravog muškarca. Budući da imam loše iskustvo sa medijima, ovog puta neću da ponavljam greške i da otkrivam njegovo ime. Bojim se da ne ureknem, jer tek sam na početku nečega što je lepo i iskreno. Moj izabranik nije javna ličnost i znam da mu ne bi prijalo povlačenje po novinama. Nadam se da ćete razumeti - rekla je za “Blic” bivša supruga Danijela Alibabića.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Jovana Nikolić ponovo zaljubljena: Našla sam pravog muškarca

Izvor: Svet, 16.Apr.2014, 00:15

Bivša supruga crnogorskog pevača Danijela Alibabića Jovana Nikolić našla je novog dečka. Prema rečima njenih prijatelja, Nišlijka nikada nije bila srećnija. “Jovana je presrećna. Kad se razvela od Danijela, okrenula je novi list. Vratila se u rodni Niš, iznajmila stan i započela zajednički...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.