Jelena Bin Drai živi život na visokoj nozi, ali svuda ide bez trunke šminke (foto)

Izvor: Svet, 26.Okt.2016, 11:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jelena Bin Drai živi život na visokoj nozi, ali svuda ide bez trunke šminke (foto)

Ona je nekadašnja mis Jugoslavije i jedna od najuspešnijih manekenki sa naših prostora, a već godinama živi i radi u Dubaiju. Pričamo o Jeleni Bin Drai, dami koja se obrela na drugom kraju svet, zbog ljubavi sa miliajrderom Saidom, sa kojim danas ima i troje dece – devojčicu Asiju i dva sina Hilala i Hamdana.

A photo posted by Jelena J.Bin Drai (@jelena_j_bin_drai1) on Oct 11, 2016 at 10:10pm PDT


Jelena je poznata po svom luksuznom >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << i raskošnom stilu života, ali i humanitarnom radu i usrdnoj pomoći onima koji imaju daleko manje.
Lepa Srpkinja priznala je da je najradije novac troši na putiovanja, ali i na skupocen nakit, što smatra i svojevrsnom investicijom za svoju decu.
Zanimljivo je da je ona i jedna od najuspešnijih žena u UAE, može da se pohvali da je na čelu dva tamošnja popularna salona lepote, te jednog dečjeg obdaništa. Jelenina preokupacija je i dizajn enterijera, te eksterijera njene skupocene vile, a fotografije iste često deli na društvenim mrežama.
Naravno, mlada mama ne propušta ni da svoje pratioce (posebno ženski deo) obraduje fotografijama svojih modnih kombinacija, a poznata je po neprevaziđenoj eleganciji. Ipak, najzanimljviije je to što Jelena najčešće kači selfije na kojima nema šminku!
OVDE pogledajte brojne Jelenine fotografije na kojima je savršeno stilizovana, ali bez trunke šminke!

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Jelena Bin Drai živi život na visokoj nozi, ali svuda ide bez trunke šminke (foto)

Izvor: Scandal.rs, 26.Okt.2016

Ona je nekadašnja mis Jugoslavije i jedna od najuspešnijih manekenki sa naših prostora, a već godinama živi i radi u Dubaiju. Pričamo o Jeleni Bin Drai, dami koja se obrela na drugom kraju svet, zbog ljubavi sa miliajrderom Saidom, sa kojim danas ima i troje dece – devojčicu Asiju i dva sina...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.