Ivan Gavrilović:Ja sam izmislio turbo folk!

Izvor: Poznati.info, 24.Nov.2014, 16:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivan Gavrilović:Ja sam izmislio turbo folk!

Ivan Gavrilović vratio se na muzičku scenu sa novom pesmom “Eh da nam je svake noći“, koja je nešto drugačije od svega što je on do sada snimao. On je poput Trik FX i Lune prešao u Grand produkciju.

“Ja sam izmislio turbo folk. Bio sam hrabar jer niko nije hteo da izda tu pesmu. Tek posle šest meseci PGP RTS je izdao pesmu. Ova nova pesma je u narodnjačkom fazonu. Trube su odraz moje zrelosti i moj način da priđem publici. Pesma sa trubačima je mešavina i truba >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << je tu, jer ja imam korene iz Guče“

“Nisam želeo pesmu sa didžejem, ali nemam ništa protiv tih pesama. Ko sam ja da kritikujem? Pa i ja sam bio osporavana i znam šta je to. Nije da nisam za to da se muzički pravci odvoje i da se zna šta je, šta, ali ko sam ja da ispravljam sve to“ – završava Ivan.

Autor:Goran, Foto:Screenshot

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.