Isplatio se put u Vegas: Ana Marija Žujović najbolja na svetu

Izvor: Scandal.rs, 22.Nov.2014, 11:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Isplatio se put u Vegas: Ana Marija Žujović najbolja na svetu

Pre nekoliko dana Vladimir Stanojević objavio je na Instagramu fotografiju sa svojom devojkom uslikanu u avionu, sa komentarom kako su se uputili u Vegas. Mnogi su pretpostavili da su oni otišli samo na odmor, te da će se u Vegasu možda i venčati. Međutim, pravi razlog njihovog putovanja bilo je svetsko prvenstvo u fitnesu, na kom je njegova devojka Ana Marija Žujović osvojila prvo mesto. Ponosni Vlada okačio je sliku svoje devojke na društvene mreže.

Autor: Life Content

Foto: Instagram
Pogledaj vesti o: Vlada Stanojević

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Evo zašto su Vlada Stanojević i Ana Marija Žujović otputovali u Las Vegas

Izvor: Story, 22.Nov.2014

Ana Marija Žujović i Vladimir Stanojević otputovali su u Las Vegas i time pokrenuli lavinu spekulacija...Ana Marija Žujović i Vlada Stanojević, foto: Instagram..Pošto se nedugo nakon njihove veridbe spekulisalo da će par da se venča u Las Vegasu, što su oni kasnije i demantovali, ovaj put ipak...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.