Prva i u srcu i u fitnesu: Vlada Stanojević se hvali uspehom njegove devojke

Izvor: Blic, 22.Nov.2014, 18:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prva i u srcu i u fitnesu: Vlada Stanojević se hvali uspehom njegove devojke

Evropska prvakinja u fitnesu Ana Marija Žujović još jednom je pokazala da je najbolja u svom poslu. Ona je pre neki dan osvojila prvo mesto na svetskom takmičenju koje je održano u Las Vegasu.

Vlada Stanojević, dečko prvakinje, na društvenim mrežama je postavio fotografiju njih dvoje iz aviona ispod koje je napisao da su krenuli u Ameriku.

Verovatno su pošli da se provedu i odmore, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sada svakako mogu i da proslave još jednu u nizu titula Žujovićeve.

Prvo mesto na svetskom prvenstvu #worldsnumberone #fitnessuniverseweekend #mojaljubavnajboljanasvetu

A photo posted by Vladimir Stanojevic (@vladimirstanojevic) on Nov 11, 2014 at 5:05pm PST

Ponosni dečko odmah je okačio njenu fotografiju na Instagramu, na kojoj Ana Marija drži pehar. Fotku je opisao rečima "Moja ljubav najbolja na svetu".

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.