Ima troje dece i prava je BOMBA! Voditeljka “Slagalice” kao super seksi Rimljanka! (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 15.Maj.2017, 14:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ima troje dece i prava je BOMBA! Voditeljka “Slagalice” kao super seksi Rimljanka! (FOTO)

Prepoznatljivo lice emisije "Slagalica", voditeljka Marija Veljković, uvek je doterana pred kamerama i gledaoci su navikli da je viđaju u elegantnom i svedenom izdanju, međutim, kada se ugase reflektori, ova majka troje dece pleni drugačijim stajlinzima.

Marija se za potrebe predstave "Metar i po do Cezara" obukla u seksi Rimljanku Reu i zadivila fanove, a fotografiju je objavila na Instagramu.

Објава коју дели Marija Veljkovic (@mare.veljkovic) дана >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << 15. Мај 2017. у 4:08 PDT

Inače, Marija je diplomirala glumu na BK univerzitetu i rado joj se posveti kad god ugrabi slobodnog vremena, budući da ima troje dece i da je zatrpana obavezama.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ima troje dece i prava je BOMBA Voditeljka SLAGALICE kao super seksi Rimljanka (FOTO)

Izvor: medio.rs, 15.Maj.2017

Marija Veljković je u slobodno vreme posvećena svojoj prvoj i velikoj ljubavi - glumi

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.