Iako je u Americi, ona je promovisala novi spot! (Video)

Izvor: Poznati.info, 28.Apr.2016, 15:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iako je u Americi, ona je promovisala novi spot! (Video)

Estradni kolačić Milena Mitić poznatija kao Lady Bee, osvojila je mnoga srca svojim stasom i pesmama. U emisiji Amidzi show, kod Ognjena Amidzića u utorak veče premijerno je pušten spot koji je rađen u voditeljevoj produkciji.

Spot za pesmu „Spavam Sama“ rađen je nadomak Beograda u zapuštenom dvorcu, a Milena priznaje da se osećala kao princeza jer je imala dobar tim ljudi iza sebe na kojima je bila sva priprema oko samog spota koji se čak dva dana snimao. Mlada pevačica >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << živi na relaciji Amerika-Srbija, i zato kaže da će pokušati da bude malo drugačija i da duh Amerike donese kroz svoje spotove i pesme.

„Zadovoljna sam kako je sve ispalo, imala sam tremu kada su mi rekli da će biti okačeno juče na you tube kanalu G production, jer sam uložila mnogo truda i rada da to ispadne ovako, pa sam pozitivno uzbuđena dok ne čujem komentare publike. Moji bližnji su pohvalili moj rad što mi posebno znači i daje mi vetar u leđa-zaključuje Milena.



Autor: Goran, Foto: Facebook

Nastavak na Poznati.info...






Povezane vesti

Spava sama! (FOTO, VIDEO)

Izvor: Mondo, 29.Apr.2016, 14:48

Pogledajte provokativni spot pevačice koja je najavila da će napraviti "bum" na estradi...Milena Mitić, manekenka koja je nedavno objavila da će muzičkom karijerom srušiti estradu, predstavila je novi spot...Posle "Kolačića", obrade istoimenog hita Marine Perazić, Milena predstavlja pesmu "Spavam...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.