IVAN IVANOVIĆ: Bivšu ženu sam voleo najviše na svetu

Izvor: Telegraf.rs, 17.Okt.2014, 11:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IVAN IVANOVIĆ: Bivšu ženu sam voleo najviše na svetu

- Sada pokušavam da ispravim greške koje sam napravio, a hoću li imati sreće u tome, pokazaće vreme - rekao je voditelj

Popularni voditelj Ivan Ivanović rekao je da je njegova bivša surpuga Zorica žena koju je najviše voleo u životu. U intervjuu za magazin “Story”, on je izjavio da pokušava da se pomiri sa njom.

- Istina je da bih voleo da se pomirim sa Zoricom. Ona je žena koju sam u životu najviše voleo. Sada pokušavam da ispravim greške koje sam >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << napravio, a hoću li imati sreće u tome, pokazaće vreme – rekao je Ivanović i nastavio:

Printskrin: Twitter/@veceivan

- Ne znam da li ima pomoći, ali dajem sve od sebe. Oduvek sam očekivao pozitivan ishod, takav sam ceo život, pa i sad verujem u happy end – zaključio je on.

(Telegraf.rs/”Story“)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Ivan Ivanović: Voleo bih da se pomirim sa ženom

Izvor: Mondo, 17.Okt.2014

Popularni voditelj priznaje da radi na tome da ispravi svoje greške u odnosu sa bivšom suprugom Zoricom...Foto: MONDO - Goran Sivački..Ivan Ivanović (38) završio je nedavno u bolnici, a po izlasku mu je najveću podršku pružila bivša supruga Zorica (37), sa kojom ima desetogodišnju ćerku Stašu..."Istina...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.