Ivan Ivanović: Voleo bih da se pomirim sa ženom

Izvor: Mondo, 17.Okt.2014, 12:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivan Ivanović: Voleo bih da se pomirim sa ženom

Popularni voditelj priznaje da radi na tome da ispravi svoje greške u odnosu sa bivšom suprugom Zoricom.

Foto: MONDO - Goran Sivački

Ivan Ivanović (38) završio je nedavno u bolnici, a po izlasku mu je najveću podršku pružila bivša supruga Zorica (37), sa kojom ima desetogodišnju ćerku Stašu.

"Istina je da bih voleo da se pomirimo. Zorica je žena koju sam najviše voleo u životu, i sada pokušavam da ispravim greške koje sam pravio, a da li ću >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << uspeti, pokazaće vreme," rekao je voditelj za "Story".

"Stanje mi se polako stabilizuje, nema mesta brizi, smršao sam 15 kilograma i verujem da publika prepoznaje činjenicu da svi zajedno 'gorimo' da bismo napravili emisiju. Oduvek sam očekivao pozitivan ishod, pa je tako i sada, verujem u hepi end."

Ivanović je ovih dana bio tema domaće štampe i zbog sastanka sa prvim čovekom ružičaste imperije Željkom Mitrovićem.

"Tačno je da smo se sastali i da sam dobio ponudu da pređem na Pink. O detaljima sastanka nećemo govoriti ni on, ni ja. Nećete saznati o čemu smo pričali, ali ćete jednom možda videti", ostao je zagonetan Ivanović.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.