ISPOVEST ĆERKE DINA DVORNIKA: Drugarice su pokušale da me ubiju!

Izvor: Kurir, 14.Avg.2014, 15:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ISPOVEST ĆERKE DINA DVORNIKA: Drugarice su pokušale da me ubiju!

Prijateljice su pokušale da me otruju Domestosom kad sam imala 11... Ja sam odlučila da ih ne kaznim jer su mi to bili jedini "prijatelji", rekla je Ela Dvornik

Ela Dvornik, ćerka preminulog pevača Dina Dvornika, objavila je pismo na svom Fejsbuk profilu, u kom je "otvorila" dušu i iznela detalje iz svog detinjstva.

Ela ima 23 godine. Trenutno živi u Londonu gde je skaut za muzičke talente, ali očigledno se i dalje teško nosi sa komentarima >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << koji na njen račun, i račun njene porodice stižu iz rodne Hrvatske.

"Kad sam išla u osnovnu moji "prijatelji" su morali potajno da se druže sa mnom jer njihovi roditelji nisu hteli da budem "loš uticaj" na njihovu decu. Govorili su im da smo mi porodica narkomana i da ja pušim i pijem i drogiram se i da se smucam sa "sumnjivim" tipovima. Meni su moji roditelji dopustili da radim šta hoću ali samo pod uslovom da im kažem sve. Nisam sakrila svoje prvo pijanstvo, prvu cigaretu, prvi džoint, ni prvog dečka. Svi su pili i pušili dok sam ja igrala Plejstejšn s tatom kod kuće, a uvek sam uzimala krivicu za ostale", piše između ostalog Ela.

Ona je ispričala i da nikada zapravo nije imala prave prijatelje.

"Te iste prijateljice su pokušale da me otruju Domestosom kad sam imala 11... Ja sam odlučila da ih ne kaznim jer su mi to bili jedini "prijatelji". Ja sam za sve tada bila dete bez budućnosti koja će umreti s iglom u ruci. Danas vidim te iste "klince", ostala trudna sa 17 pa se udala jer je mama rekla da tako treba, druga u komuni već godinama, treća pobegla od kuće s dečkom nema joj traga..."

Ela je u pismo poručila onima koji je prate na društvenim mrežama, a koji su u sličnoj situaciji kao što je ona bila, da se ne svete drugima nego da nađu snege i oproste im. Inače, nedavno je prekinuto snimanje dokumentarnog filma o njenom ocu, kako trvdi Dvornikova porodica sponzori su se povukli uz obrazloženje da ne žele da ulažu novac u film "o čoveku narkomanske prošlosti".

(Blic)

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

ISPOVEST-CERKE-DINA-DVORNIKA-Drugarice-su-pokusale-da-me-ubiju

Izvor: medio.rs, 14.Avg.2014

Prijateljice su pokušale da me otruju Domestosom kad sam imala 11.. Ja sam odlučila da ih ne kaznim jer su mi to bili jedini "prijatelji", rekla je Ela Dvornik...Ela Dvornik, ćerka preminulog pevača Dina Dvornika, objavila je pismo na svom Fejsbuk profilu, u kom je "otvorila" dušu i iznela detalje...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.