INDIRA TRAŽI PARE OD POPOVIĆA!

Izvor: Kurir, 13.Okt.2011, 09:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

INDIRA TRAŽI PARE OD POPOVIĆA!

Ništa bez Saleta! Odavno je Indira Radić završila svoj petnaesti album, u koji je uložila mnogo truda i još više novca, ali ga još nema u prodaji!

Ništa bez Saleta!

Odavno je Indira Radić završila svoj petnaesti album, u koji je uložila mnogo truda i još više novca, ali ga još nema u prodaji!

Zbog toga je pevačica, kako saznaje Kurir, ušla u pregovore sa Sašom Popovićem s namerom da „Grand“ bude izdavač njenog CD-a i pokrije ogromne >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << troškove izrade.

Indirin producent Goran Ratković Rale u izjavi za Kurir kaže da pregovori sa „Grandom“ „nisu ništa novo“.

- Daleko smo već odmakli u tim pregovorima i očekujemo povoljan ishod. Pa već 10 godina radimo tako - rekao nam je Rale.

Saša: Ko kome treba da plati

Direktor „Granda“ za Kurir ističe da je diskografija pala na najniže grane.

- Diskovi se i ne prodaju i nema ekonomskog interesa poslovati na taj način, zato je pitanje ko kome ovde treba da plati - pevači „Grandu“, ili obrnuto! Marketing koji pevači dobijaju u „Grandu“ mnogo je veći od  cene CD - rekao je Popović.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ništa bez Saleta: Indira traži pare od Granda!

Izvor: Scandal.rs, 13.Okt.2011

Odavno je Indira Radić završila svoj petnaesti album, u koji je uložila mnogo truda i još više novca, ali ga još nema u prodaji! Zbog toga je pevačica, kako saznaje Kurir, ušla u pregovore sa Sašom Popovićem s namerom da „Grand“ bude izdavač njenog CD-a i pokrije ogromne troškove izrade....

Nastavak na Scandal.rs...

Indira bi pare od Saleta Popovića

Izvor: Vesti-online.com, 13.Okt.2011

Odavno je Indira Radić završila svoj petnaesti album, u koji je uložila mnogo truda i još više novca, ali ga još nema u prodaji! Zbog toga je pevačica ušla u pregovore sa Sašom Popovićem s namerom da “Grand“ bude izdavač njenog CD-a i pokrije ogromne troškove izrade...Indirin producent...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.