I Kaju tukao “dragi”: Dobila sam batine u vezi, ali sam odmah prekinula s njim jer to ne praštam

Izvor: Svet, 07.Mar.2017, 00:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I Kaju tukao “dragi”: Dobila sam batine u vezi, ali sam odmah prekinula s njim jer to ne praštam

Slučaj Milice Dabović, koju je pretukao dečko Šime Simon Šilkić, šokirao je srpsku javnost, a ni pevačica Katarina Kaja Ostojić nije ostala imuna na ovu informaciju. Ona je otkrila da je i sama preživela takvu vrstu torture, ali da je sve rešila sama, daleko od očiju javnosti.
To što se desilo Milici je zaista strašno. Ne opravdavam nijednu vrstu nasilja, ali ono što rešima ne možeš da rešiš znači da ne trebaš ni da rešavaš. Nisam bila svedok >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << tog njihovog sukoba, pa ne bih da sudim o tome, to je njihova stvar”, kaže Kaja, a
na pitanje da li je nekada doživela takvu vrstu torture od strane partnera, odgovara:
Jesam, ali kada me je udario, ja sam mu vratila. Nisam od onih žena koje sednu u ćošak i govore: Tukao me je. Prosto je, kada dobiješ udarac, ti ga i vratiš! Tada su leteli nokti, letelo je perje. Nakon tog incidenta, razišla sam se sa njim. Ja batine ne praštam, niti taj poriv za batinama, jer to se nikada neće promeniti”, priznala je Kaja za Alo.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PREZIVELA NASILJE Kaja Tukao me bivsi ali i ja njega

Izvor: medio.rs, 07.Mar.2017

Slučaj Milice Dabović, koju je pretukao dečko Šime Simon Šiklić, šokirao je srpsku javnost, a ni pevačica Katarina Kaja Ostojić nije ostala imuna na ovu informaciju...Ona je za „Alo!” ekskluzivno otkrila da je i sama preživela takvu vrstu torture, ali da je sve rešila sama, daleko od očiju...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.