HIT: Tonči Huljić rod sa Donaldom Sanderlendom?!

Izvor: Kurir, 29.Apr.2015, 09:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HIT: Tonči Huljić rod sa Donaldom Sanderlendom?!

Hrvatski muzičarm neverovatno podseća na proslavljenog američkog glumca

Na društvenim mrežama počela je da kruži fotografija koja je ukazivala na veliku sličnost između poznatog američkog glumca Donalda Saderlenda i hrvatskog muzičara Tončija Huljića.

"Donald Huljić", pisalo je u opisu fotografije.

Tonči, koji se u poslednje proslavio učestvujući u žirijima raznih rijalitija, neverovatno podseća na proslavljenog američkog glumca, kao da su neki rod.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Tonči Huljić rod sa Donaldom Sanderlendom?!

Izvor: Story, 29.Apr.2015

Hrvatski muzičarm neverovatno podseća na proslavljenog američkog glumca..Tonči Huljić, Donald Sanderlend, foto: Kurir..Na društvenim mrežama počela je da kruži fotografija koja je ukazivala na veliku sličnost između poznatog američkog glumca Donalda Saderlenda i hrvatskog muzičara Tončija...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.