Izvor: Scandal.rs, 25.Feb.2016, 00:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gori mu pod nogama: Semir nudi Maji pare da ga ne strpa u zatvor!?

Semir Džanković navodno nudi novac Maji Nikolić da bi povukla krivičnu prijavu za nasilničko ponašanje u prošloj sezoni “Farme”, kada je pevač navodno potegao nož na koleginicu jer je pevala himnu “Bože pravde” i pesmu “Tamo daleko”.

Novopazarac hoće da se nagodi s Nišlijkom da bi ga spasla zatvora, pa je preko zajedničkih >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << prijatelja tražio sastanak s njom.

“Dovoljno mi je to što me država tereti zbog incidenta u rijalitiju. Pošto me Tamara Đurić nije krivično gonila odlučio sam da o tome razgovaram i sa Majom. Smatram da nisam kriv jer sam tada sve rekao u afektu. Pobesneo sam zbog provociranja i vređanja. Sada mi je jedono maja spas od robije ili ogromne kazne. Potrošio sam knogo novca na advokate tako da mi neće biti velika šteta ako joj ponudim nešto. Spreman sam čak i pare da dam”, rekao je navodno Semir bliskom prijatelju.

Međutim, Maja Nikolić nije spremna za nagodbu:

“Nisam upoznata s tom da Semir želi da se nagodi sa mnom, još me niko nije zvao. Za pljuvanje u lice dok pevam himnu svoje države nema nagodbe”, rekla je Nikolićeva.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SEMIR NUDI MAJI PARE DA NE IDE U ZATVOR Nikolićeva: Nema nagodbe, ja sam nacionalista!

Izvor: Kurir, 25.Feb.2016

Potrošio sam mnogo na advokate, tako da mi neće biti velika šteta ako i njoj dam novac. Samo želim da zaboravim na sve, rekao je Džanković...Semir Džanković nudi novac Maji Nikolić da bi povukla krivičnu prijavu za nasilničko ponašanje u prošloj sezoni „Farme“, kada je pevač navodno...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.