Goca Tržan se ne odriče novogodišnjeg honorara, a evo i zašto

Izvor: Scandal.rs, 21.Dec.2016, 12:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Goca Tržan se ne odriče novogodišnjeg honorara, a evo i zašto

Na centralnom trgu u Subotici u novogodišnjoj noći nastupiće Goca Tržan, a grad je za doček iz budžeta izdvojio 2,9 miliona dinara. Mada su građani Srbije u proteklih nekoliko dana na društvenim mrežama pokrenuli inicijativu da se novac za organizovanja javnog dočeka da u humanitarne svrhe (za lečenje male Ive Zvekić, Martina Poše, Aleksandra Šešlije…), >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << Goca Tržan neće se odreći svog honorara od 13.000 evra.

Samo ove godine je trećina mojih koncerata bila u humanitarne svrhe. Novogodišnji koncert organizuje Subotica, u budžete i politiku se ne razumem, a ovo mi izgleda više kao političko, a ne humanitarno pitanje. U dogovoru sa čelnicima grada pokrenućemo akciju da sa svojih telefona, pored čestitki, pošaljemo jednu ili dve poruke na humanitarne brojeve i moj honorar će se sigurno prikupiti”, rekla je Tržanova.

Jasmina Stevanović iz Sekretarijata za društvene delatnosti ističe da su upoznati sa inicijativom, ali je ona stigla kasno, kada su dogovori oko organizacije proslave bili uveliko u toku:

Grad je već pomogao Subotičanima, a koncert je dobra prilika da pokažemo solidarnost i u novogodišnjoj noći pošaljemo poruke na humanitarne brojeve i pomognemo svima kojima je to potrebno“, rekla je Stevanović, pišu novosti.rs.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.