FARMA: OVO NISTE GLEDALI NA TELEVIZIJI

Izvor: Kurir, 03.Jan.2011, 08:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FARMA: OVO NISTE GLEDALI NA TELEVIZIJI

Eva Ras ignorisala farmere

Svi je nerviraju.

Eva Ras se nije trudila da sakrije koliko je ogorčena na svoje bivše cimere. Ne želeći da provede s njima ni trenutak vremena, glumica je stigla poslednja u studio u Šimanovcu, bukvalno pet minuta pre početka finalne emisije. Potpuno nezainteresovano je posmatrala sve oko sebe. Zlata Petrović joj je prva uz široki osmeh, pružila ruku, na šta joj >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << je Eva odgovorila okretanjem leđa.

Jovani oprostio dečko

Sad lakše diše.

Uprkos tome što je zbog paralelne veze Jovana Pajić pred ulazak na Farmu ostala i bez pilota Milete Matovića i bez muzičara Aleksandra Cvetkovića, ipak joj je jedan od njih oprostio. Frontmen Tropiko benda strpljivo ju je čekao da sa imanja stigne u studio. Kad ga je ugledala, mlada zavodnica mu se bacila u zagrljaj, što je raznežilo sve prisutne. A oni su se ljubili, ljubili, ljubili...

Pijani Ekrem pao pred studijom

Jedva se doteturao.

Alkohol koji je Ekrem cirkao da ubije tremu u finalnoj večeri umalo mu došao glave. Pre nego što će ući u studio i potpuno se izblamirati, Gospoda se, onako pijan, okliznuo i pao koliko je dugačak pri izlasku iz automobila. Očigledno su nesigurnost na nogama, piće i led u Šimanovcu dobro odradili posao, jer su momci iz obezbeđenja morali da pritrčavaju i podižu Jevrića s hladne i zaleđene zemlje.

(D. I.)
Pogledaj vesti o: Farma

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Farma: Ovo niste mogli da vidite

Izvor: CrveniTepih.com, 03.Jan.2011

Eva Ras ignorisala farmere Svi je nerviraju. Eva Ras se nije trudila da sakrije koliko je ogorčena na svoje bivše cimere. Ne želeći da provede s njima ni trenutak vremena, glumica je stigla poslednja u studio u Šimanovcu, bukvalno pet minuta pre početka finalne emisije. Potpuno nezainteresovano...

Nastavak na CrveniTepih.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.