Evo s kim Masimo provodi najviše vremena kada ne snima! (foto)

Izvor: Svet, 18.Apr.2015, 21:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evo s kim Masimo provodi najviše vremena kada ne snima! (foto)

Užasno pretrpan poslovni raspored člana žirija ‘X Factor Adrije’,  Massimu ne ostavlja puno vremena za lenčarenje. Često ga možemo videti kako u svom kraju Vrapču uživa u dugim šetnjama sa nemačkim bokserom Mangom, ili kako on to često zna da kaže članom svoje porodice. U poslednje vreme u već ustaljenoj slici pojavljuje se novi „dodatak“ a to su slušalice u ušima.
“Kako po prirodi vodim da imam sve pod kontrolom, da se posvetim razradi svakog >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << detalja, tako i sada svaki trenutak koristim slušajući muziku i razmišljajući o tome što bi pojedini kandidati mogli izvesti u sklopu „X factora“. Često se ulovim kako su mi na repertoaru David Bowie, Prince, Peter Gabriel, U2, Blur ili Radiohead. Ali, kako mi se raspoloženje menja tako se tu znaju naći i pesme Renata Zera, Jovanottija, Erosa Ramazzottija… U šouu uživam da slušam sve te mlade talente koji su se prijavili za takmičenje i jasno da biti član žirija koji će u nekom trenutku morati napraviti selekciju među tim ljudima, neće biti nimalo lak zadatak“, rekao je Massimo.
​Inače, zanimljivo je da je Massimo prvih nekoliko nedelja ljudima govorio da se pas samo privremeno zove Mango,  do trenutka dok se i sam nije privikao ​na Mirnin odabir imena. Psa je u porodicu dovela ćerka Mirna, koja se o njemu i brine kada Massimo odlazi na snimanja emisija “X factor”.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Evo s kim Masimo provodi najviše vremena kada ne snima! (foto)

Izvor: Scandal.rs, 18.Apr.2015

Užasno pretrpan poslovni raspored člana žirija ‘X Factor Adrije’,  Massimu ne ostavlja puno vremena za lenčarenje. Često ga možemo videti kako u svom kraju Vrapču uživa u dugim šetnjama sa nemačkim bokserom Mangom, ili kako on to često zna da kaže članom svoje porodice. U poslednje...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.