Emotivne poruke u ime ljubavi: Ivana Maksimović i Danilo Anđušić proslavljaju godišnjicu braka (foto)

Izvor: Svet, 28.Jun.2016, 12:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Emotivne poruke u ime ljubavi: Ivana Maksimović i Danilo Anđušić proslavljaju godišnjicu braka (foto)

Srpska šampionka u streljaštvu Ivana Maksimović na današnji dan se udala za košarkaša Danila Anđušića.
Ivana i Danilo venčali su se 28. juna prošle godine u Grčkoj, pred najužom porodicom i prijateljima. Intimna ceremonija na Santoriniju organizovana je daleko od očiju javnosti.
“Srećna nam prva godinica ljubavi! Hvala što me činiš najsrećnijom i najvoljenijom! Volim te zauvek”, napisala je Maksimovićeva na Instagramu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Svet <<
A photo posted by ivanamaksimovic (@ivanamaksimovic) on Jun 27, 2016 at 10:56pm PDT


Košarkaš je bio romantičniji i svojoj dragoj uputio reči koje će, sigurni smo, “otopiti” i kamena srca.

A photo posted by Danilo Andjušić (@daniloandjusic) on Jun 27, 2016 at 3:47pm PDT

“Na današnji dan, pre tačno godinu dana, doneo sam najbolju odluku u svom životu. Postao sam suprug prelepe žene koja mi je sve. Nasmejala me je onog trenutka kada smo se upoznali i od tada ne skidam osmeh sa lica. Ona me inspiriše svakog dana svojom pozitivnom energijom. Ona je najambicioznija žena koju poznajem. Nikada neće odustati od svojih ciljeva, bez obzira na sve. Takođe, ona je “najteža” žena koju poznajem. Poslednja godina je bila 100 odsto najbolja godina u mom životu, i to sve zahvaljujući njoj. Srećna prva godišnjica, zauvek ću ostati pored tebe! Volim te!”, napisao je Anđušić na Instagramu.
Ivana i Danilo venčali su se 28. juna prošle godine u Grčkoj, pred najužom porodicom i prijateljima. Intimna ceremonija na Santoriniju organizovana je daleko od očiju javnosti, piše alo.rs
Pogledaj vesti o: Dan zaljubljenih

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Emotivne poruke u ime ljubavi: Ivana Maksimović i Danilo Anđušić proslavljaju godišnjicu braka (foto)

Izvor: Scandal.rs, 28.Jun.2016

Srpska šampionka u streljaštvu Ivana Maksimović na današnji dan se udala za košarkaša Danila Anđušića...Ivana i Danilo venčali su se 28. juna prošle godine u Grčkoj, pred najužom porodicom i prijateljima. Intimna ceremonija na Santoriniju organizovana je daleko od očiju javnosti...“Srećna...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.