ELENI KARIĆ SEVALE GAĆICE!

Izvor: Kurir, 21.Sep.2010, 10:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ELENI KARIĆ SEVALE GAĆICE!

Nije bila jedna od manekenki na reviji svoje majke Verice Rakočević, ali je pokazala seksi gaćice.

Elena Karaman-Karić je u stilu Šeron Stoun jednim pokretom noge oduševila sve muškarce koji su baš u tom trenutku pogledali ka njoj tražeći svoje mesto.

A za one koji su se tad češkali po glavi, pridržavali tašnice suprugama da se što bolje smeste, brisali naočare, gasili mobilne telefone i za ogromnu većinu čitalaca Kurira koji tamo nisu ni bili - uživajte u >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << reprizi!

Na našoj fotografiji atraktivna dizajnerka nameštaja i supruga Jugoslava Karića neće naglo stisnuti butine i prekinuti divan ugođaj. Ko je imao sreće da sve vidi uživo, ne škodi mu da utvrdi gradivo.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SEVNULE GAĆICE ELENE KARIĆ!

Izvor: iYupi.com, 21.Sep.2010

Ćerka Verice Rakočević na majčinoj reviji pokazala svoj seksi donji veš Nije bila jedna od manekenki na reviji svoje majke Verice Rakočević, ali je pokazala seksi gaćice. Elena Karaman-Karić je u stilu Šeron Stoun jednim pokretom noge oduševila sve muškarce koji su baš u tom trenutku pogledali...

Nastavak na iYupi.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.