EKSKLUZIVNO!!! Nataša Bekvalac: Upravo doživljavam najveći životni neuspeh!

Izvor: Poznati.info, 24.Jan.2011, 02:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EKSKLUZIVNO!!! Nataša Bekvalac: Upravo doživljavam najveći životni neuspeh!


Nataša Bekvalac se danas obratila svojim fanovima sa porukom da upravo doživljava svoj najveći životni neuspeh, a kako stvari stoje poznata pop pevačica je pred razvodom sa Dačom Ikodinovićem za koga je još i rekla da ga 'tek sada vidi pravim očima'.
Obraćam se ovim putem svim ljudima koji me vole i podržavaju... Ne verujte u izmišljotine.Sa druge strane, upravo prolazim kroz najtužnije dane u svom životu. Doživljavam svoj najveći životni poraz i neuspeh. Budite uz mene, trebate mi! Volim vas!!! - obratila se Nataša svojim fanovima putem facebook-a i dodala:
- Nikada nije onako kako izgleda..Neću vam više pisati, potpuno sam slomljena. Niti ga volim, niti ga mrzim, sad ga samo vidim pravim očima.Dišem za svoju ćerkicu, za svoju porodicu, a vi ste deo nje!!!
Sudeći po izjavi popularne pevačice, izgleda...
Pogledaj vesti o: Nataša Bekvalac

Nastavak na Poznati.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

O čemu priča Nataša Bekvalac?

Izvor: Mondo, 24.Jan.2011

Pevačica na svoj Facebook profil postavila pismo u kojem piše da "prolazi kroz najtužniji period u životu", kao i da "nekoga" sada vidi pravim očima..

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.