Džimi Felon i Adel napravili najzabavniju verziju pesme Hello!

Izvor: Prva.rs, 26.Nov.2015, 16:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džimi Felon i Adel napravili najzabavniju verziju pesme "Hello"!

Pevačica Adel oborila je sve rekorde prodaje. U Americi za tri dana album “25“ prodat je u preko 2,5 miliona primeraka, očekuje se da će u Velikoj Britaniji do kraja nedelje prodaja biti blizu milion. Kako prenosi “Bilbord“ ovo je najprodavaniji album ikada.
Ona je u gostima kod voditelja Džimija Felona ispričala koliko je dugo radila na albumu i koliko je puta ga prepravljala.
“Sećam se da je glavni čovek iz XL-a (izdavačka kuća) rekao – ne verujem ti. Možeš ovo >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << da izdaš, ako hoćeš, ali ja ti ne verujem. I bio je u pravu ni meni se pesme nisu svidele. Onda sam zagrejala stolicu i danas čujemo rezultate rada“, kazala je Adel kod Felona u emisiji.
Standardni deo programa je izvođenje hit pesme uz pomoć instrumenata koje koriste deca u osnovnoj školi.

Izvor: Bulevar B92

Nastavak na Prva.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.