ĐUMBIR - Idealno rešenje za vaše zdravlje!

Izvor: Svet plus, 04.Maj.2016, 15:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ĐUMBIR - Idealno rešenje za vaše zdravlje!

Đumbir je jedan od najčešćih sasdtojaka u azijskoj i indijskoj kuhinji,a vekovima unazad koristio se kao lek.

Koren đumbira može se konzumirati svež, u prahu, kao ulje ili sok.  Glavna njegova prednost je što pomaže u snižavanju lošeg holesterola, dobar je u borbi protiv upala i u prevenciji stvaranja čireva, sprečavanju artritisa i borbi protiv karcinoma. Možete ga koristiti i protiv gljivičnih infekcija, a takođe je odličan i u sprečavaju stomačnih problema >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << tokom putovanja, kao što su mučnina i povraćanje. Takođe sok od đumbira odličan je u detoksikaciji organizma.

Pomešajte izrendani đumbir sa sokom od limuna i dobićete sjajan detox napitak koji će ojačati vaš imunitet, dok će i vaša koža biti potpuno drugačija. Pijte svako jutro pre bilo kog napitka i primetićete poboljšanje već nakon nekoliko dana.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.