Demi Lovato zapalila internet dvema vrelim fotografijama

Izvor: Tracara.com, 24.Jun.2017, 12:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Demi Lovato zapalila internet dvema vrelim fotografijama

(foto: Instagram.com/ddlovato) Demi Lovato svesna je toga da izgleda sjajno i želela je da i sa fanovima podeli seksipine trnutke koje je zabeležila kamerom. Prelepa crnka trenuto boravi u Canu i na Instagramu je postavila dve vrele fotografije, jednu iz hotelske sobe, a drugu sa jahte kojom je plovila. Obe fotke izazvale su veliku pažnju njenih obožavalaca, koji su se obasipali komplimentima, a za vrlo kratko vreme fotografije su dobile po 1.5 miliona lajkova. Njene obline su u prvom planu >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << na prvoj fotografiji, a kako je i sama toga bila svesna, u opisu se našalila i napisala: “Neki objeskti na fotografiji deluju veći nego što zaista jesu u prirodi”. (foto: Instagram.com/ddlovato) Demi je pre mesec dana raskinula romansu sa Guilherme “Bomba” Vasconcelosom i samoća joj očigledno prija.

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

DA SE SMRZNEŠ! Dara Bubamara u NENORMALNO seksi kombinaciji u “Pinkovim zvezdama”! (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 24.Jun.2017

Dara Bubamara je u večerašnjoj emisiji "Pinkove zvezde" oborila sve s nogu svojim izgledom, jer je u emisiju došla u izuzetno provokativnoj crnoj kombinaciji...Dara je svojim izgledom izazvala veliku pažnju, a imala je na sebi neuobičajenu kreaciju uz već dobro poznatu dozu provokativnosti koju...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.