FOTOŠOP ILI PRLJAVO OGLEDALO? Nakon milion lajkova, fanovi osuli po pevačici

Izvor: Blic, 24.Jun.2017, 09:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FOTOŠOP ILI PRLJAVO OGLEDALO? Nakon milion lajkova, fanovi osuli po pevačici

Verovatno je većina vas nekada videla koliko Dženifer Lopez dobro izgleda. A da li je za to zaslužno dobro vežbanje ili možda program za obradu fotografija poznatiji kao fotošop? Na njenom instagramu poveo se pravi rat oko te teme.

Nakon što je objavila fotografiju na kojoj njeni trbušnjaci izgledaju savršeno, 47-ogodišnju pevačicu i glumicu napali su brojni pratioci da je koristila fotošop.

Nisu dugo čekali na njen odgovor u kojem je objasnila da je ogledalo >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << iza nje samo prljavo, a ne loše obrađeno u fotošopu i da nema reči o korišnjenju programa za ulepšavanje već su trbušnjaci rezultat rada i prirodne lepote.

Za teretanu očigledno ima, ali za sprej za čišćenje ogledala izgleda da nema. Ili je to, prosto, ne zanima.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Trbušnjaci od MILION lajkova! (FOTO)

Izvor: Mondo, 24.Jun.2017

Dženifer Lopez ne mora da se skine da bi srušila Instagram…..Foto: Instagram/JLo..Jedna od najseksepilnijih žena na svetu, pohvalila se isklesanim trbušnjacima u 47. godini!..To nam je prvo palo na pamet! (FOTO)..Dženifer je ovom fotkom za dan "sakupila" skoro 1,5 miliona lajkova i, očito, oduševila...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.