DOMAĆIN: Cecin sin presekao slavski kolač

Izvor: Telegraf.rs, 20.Dec.2014, 01:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DOMAĆIN: Cecin sin presekao slavski kolač

- Poput pravog domaćina, Veljko je bio zadužen da dočeka goste, što je njegovoj mami i te kako prijalo - rekao je izvor porodici Ražnatović

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović proslavila je slavu Sveti Nikola u svojoj kući u krugu porodice i prijatelja. Kako navodi dnevni list “Alo!”, slavlje se pripremalo već od ranih jutarnjih časova.

Evo ko je sve došao na Cecinu slavu (FOTO)

Radnici su spremali salu za proslavu, donosila se hrana. Već oko >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << 14 časova u kući Cece Ražnatović došao je sveštenik, koji je osveštao kolač i očitao molitvu, a Veljko je presekao slavski kolač. Pevačica je bila jako ponosna na svog naslednika koji je, kao i prošle godine, dočekivao goste.

- Ovog puta porodičnom ručku prisustvovali su samo najuži članovi porodice, dok su na večeru došli mnogobrojni Cecini prijatelji i kolege. Poput pravog domaćina, Veljko je bio zadužen da dočeka goste, što je njegovoj mami i te kako prijalo – rekao je izvor porodici Ražnatović, i nastavio:

Foto: Telegraf

- Na slavlju je bilo lepo kao i uvek, veselo, a došlo je i Anastasijino i Veljkovo društvo, koje je dodatno podiglo atmosferu. Pričali su, šalili se, a kao i svih predhodnih godina, uz muziku, piće i iće ostalo se do ranih jutarnjih časova. Kao i uvek kada su svečanosti u pitanju, Ceca i njena porodica bili su elegantno obučeni – zaključio je.

(Telegraf.rs/”Alo!”)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

DOMACIN-Cecin-sin-presekao-slavski-kolac

Izvor: medio.rs, 20.Dec.2014

Poput pravog domaćina, Veljko je bio zadužen da dočeka goste, što je njegovoj mami i te kako prijalo - rekao je izvor porodici Ražnatović..Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović proslavila je slavu Sveti Nikola u svojoj kući u krugu porodice i prijatelja. Kako navodi dnevni list “Alo!”,...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.