DIREKTOR DEČJEG DOMA MLADOST: BOJANIĆ NAS SLAGAO!

Izvor: Kurir, 13.Apr.2011, 10:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DIREKTOR DEČJEG DOMA "MLADOST": BOJANIĆ NAS SLAGAO!

Obećanje - ludom radovanje. Miloš Bojanić je nakon pobede u rijalitiju "Farma" na sva usta pričao kako će 5.000 evra pokloniti Dečjem domu "Mladost" u Bijeloj. Od tada je prošlo deset meseci, a nijedna para nije kanula na račun. Stoga se oglasio direktor ove ustanove Borislav

Obećanje - ludom radovanje.

Miloš Bojanić je nakon pobede u rijalitiju "Farma" na sva usta pričao kako će 5.000 evra pokloniti Dečjem domu "Mladost" u Bijeloj. Od tada je prošlo deset >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << meseci, a nijedna para nije kanula na račun. Stoga se oglasio direktor ove ustanove Borislav Đukanović, pokušavši da saopštenjem upućenom crnogorskim Vijestima podseti folkera na ono što je govorio.

- S obzirom na to da je g. Bojanić o svojoj odluci obavestio sve medije, naša ustanova je tokom nekoliko narednih meseci bila pod pritiskom da li je isplata izvršena. U ličnim i telefonskim kontaktima koje smo sve donedavno imali s njim on nas je stalno obaveštavao da mu Pink još nije isplatio novac, te da će, čim ga dobije, ispuniti obećanje.

Pozvali smo direktora Đukanovića, ali pošto je bio na sastanku, okrenuli smo pobednika "Farme", kojem nije bilo svejedno što se ta priča sada provlači po novinama.

- Nema potrebe da se bavite time, biće sve rešeno. Direktor Dečjeg doma zna za dogovor između mene i Pinka i za to da postoji sporazum da ih sačekam za novac. Bojanić je obećao i ispuniće obećanje, ali gospodin Đukanović ne bi trebalo da se ljuti, jer to nije obaveza nego poklon! - naglasio je Miloš.

Kada smo konačno uspeli da dođemo do Đukanovića, čuli smo njegovu, doduše, sada malo promenjenu priču.

- Rečeno nam je na Pinku da mu novac od "Farme" još nije uplaćen. Razumem i da je Bojanić bolestan, ali naši mediji vrše pritisak na nas, misle da smo mi te pare dobili i prisvojili - kazao je Đukanović.

(Z. M.)

Tanja Vojtehovski: Milošu još nije sve isplaćeno

Istinu o pobedničkom honoraru potražili smo kod Tanje Vojtehovski, PR menadžerke Pinka.

- Deo nagrade je Bojaniću već isplaćen, a ostatak će biti u najkraćem roku - rekla je Vojtehovski.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bojanić nije uplatio novac Dečjem domu "Mladost"?!

Izvor: Svet, 13.Apr.2011

Miloš Bojanić je nakon pobede u rijalitiju "Farma" na sva usta pričao kako će 5.000 evra pokloniti Dečjem domu "Mladost" u Bijeloj. Od tada je prošlo deset meseci, a nijedna para nije kanula na račun. Stoga se oglasio direktor ove ustanove Borislav Đukanović, pokušavši da saopštenjem upućenom...

Nastavak na Svet...

Miloš Bojanić ispalio decu iz doma u Bjeloj

Izvor: medio.rs, 13.Apr.2011

Ni posle deset meseci od kako je pobedio na "Farmi" pevač nije uplatio ni centa, od obećanih 5000 evra dečijem domu "Mladost" u Bijeloj

Nastavak na medio.rs...

Bojanić: Daću pare, nisam džukac!!!

Izvor: S media, 14.Apr.2011, 02:51

Zbog optužbi da nije ispunio obećanje da će dati 5.000 evra od svog honorara iz rijalitija „Farma“ dečjem domu „Mladost“ u Bijeloj, Miloš Bojanić komentariše da se nikada ne bi bio ogrešio o decu...Bojanić za „Alo!“ priča kako njegovo nedavanje novca ima veze samo sa trenutnom situacijom...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.