Izvor: Svet, 25.Jan.2014, 15:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čvrsta ruka: Stanija otkrila samo jedan deo tela svog novog dečka!

Starleta Stanija Dobrojević nakon raskida sa manekenom Filipom Panajotovićem ne govori previše o svom emotivnom životu. Iako se spekulisalo da su se njih dvoje pomirili, nakon fotografije koja je pre dve nedelje nastala u Novom Sadu kada je Filip posetio bivšu devojku kako bi iz njenog stana preuzeo stvari koje je tu zaboravio, on je [...]

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stanija Dobrojević sa Filipom Panajotovićem otputovala na Kopaonik?! Ipak se pomirili? (Foto)

Izvor: Svet plus, 25.Jan.2014

Stanija Dobrojević i Filip Panajotović nastavljaju da na sebi drže fokus javnosti. Nakon spekulacija da su se pomirili, starleta se oglasila oštro demantujući takve navode, ali se sada, ipak, nehotice možda izlanula, te otkrila da je ponovo u vezi sa manekenom.

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.