Čestitamo: Seka Aleksić rodila sina! (foto)

Izvor: Svet, 24.Sep.2016, 13:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čestitamo: Seka Aleksić rodila sina! (foto)

Pevačica Seka Aleksić i njen suprug Veljko Piljkić danas su postali roditelji, piše Kurir.
Naime, pevačica je trebalo da se porodi sredinom oktobra u Beču, ali je naslednik Jakov iznenadio roditelje.
Pevačica se porodila danas, u Beogradu u jednoj privatnoj klinici prirodnim putem. Jakov je težak 3,200 kg i dugačak je 48 centimetara, a dobio je ocenu 10.
Seka i beba se osećaju odlično!
Kao da je predosećala, Seka je juče na Instagramu objavila >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << fotografiju kreveca odelca za bebu. Iako se mama neće oglasiti na društvenim mrežama još neko vreme, fanovi su uveliko počeli sa čestitkama.

A photo posted by Seka Aleksić (@seka_aleksic) on Sep 23, 2016 at 10:46am PDT


Možemo reći da je pevačica odlično tempirala kada će napravti baby shower.

A photo posted by Sladja Allegro (@sladja.allegro) on Sep 23, 2016 at 9:20pm PDT

Uskoro opširnije…

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ČESTITAMO! Seka Aleksić rodila sina!

Izvor: Telegraf.rs, 24.Sep.2016

Pevačica Seka Aleksić porodila se danas prirodnim putem u Beogradu, u jednoj privatnoj klinici, a mali Jakov je težak 3.200 grama i dugačak 48 centimetara...Iako je Aleksićeva trebalo da se porodi tek polovinom oktobra, sin je imao malo drugačije planove i pre vremena je iznenadio Seku i njenog...

Nastavak na Telegraf.rs...

Veljko Piljikić za "Blic": Mama i beba su odlično!

Izvor: Blic, 24.Sep.2016

Folk pevačica Seka Aleksić i njen suprug Veljko Piljikić postali su danas roditelji sina Jakova, a ponosni tata nije krio radost zbog rođenja sina prvenca. radost..- Hvala puno na čestitkama. Mama je dobro, ona i beba se osećaju odlično. Porođaj je podnela sasvim lepo. Beba je teška 3,200 grama...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.