Ceca i Anastasija Ražnatović kao sestre bliznakinje! FOTO

Izvor: Svet plus, 26.Maj.2015, 09:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ceca i Anastasija Ražnatović kao sestre bliznakinje! FOTO

Anastasija Ražnatović što je starija sve više liči na svoju majku Cecu, a u prilog tome idu i fotografije koje je naša najveća folk zvezda postavila na oficijalnoj Fejsbuk stranici, koje su majka i ćerka snimile za magazin Gloria.

Anastasija Ražnatović pored talenta za muziku, kako je starija sve više liči na svoju majmu Cecu , ali ta sličnost tek se primećuje kada stanu jedna pored druge. >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << Fotografije koje su nastale za najnoviji broj časopisa Gloria, govori o tome koliko njih dve zapravo liče, a brojni su komentari kako su njih dve više bliznakinje nego majka i ćerka.

Posted by CECA on Monday, 25 May 2015

Posted by CECA on Monday, 25 May 2015
Pogledaj vesti o: Ceca

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mama i ćerka kao bliznakinje (FOTO)

Izvor: Story, 26.Maj.2015

Ćerka Demi Mur i Brusa Vilisa, Rumer Vilis podelila na Instagramu fotografiju na kojoj neverovatno liči na mamu!..Demi Mur i Rumer Vilis foto:Instagram..Iako je prešla pedesetu godinu, i duplo je starija od svoje ćerke Rumer, Demi Mur izgleda neverovatno!..Na fotografiji koju je postavila Rumer Vilis...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.