Ceca Ražnatović spremna za novu ljubav: Pljušte komplimenti za moj izgled!

Izvor: Scandal.rs, 29.Maj.2015, 09:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ceca Ražnatović spremna za novu ljubav: Pljušte komplimenti za moj izgled!

Duhovno i fizički preporođena posle boravka na Tajlandu, a potom i još jednog dugog posta, folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović donela je važnu odluku – počela je gotovo svakodnevno da trenira. Izazov da dodatno izvaja zanosnu figuru, karakterističnu po raskošnim oblinama, dobio je njen dugogodišnji prijatelj Saša Plećević, poznatiji kao Dr Filgud, koji joj drži personalne trenninge.

“Nisam >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << mogla ni da zamislim da će treninzi biti ovoliko korisni mom telu i duhu. Kućni sam tip, pa mi je trebalo mnogo vremena da se pokrenem, što sam na kraju i učinila na nagovor svoje dece. Anastasija i ja sada uživamo u zajedničkim treninzima i efekat je i te kako vidljiv”, kaže kroz osmeh folk diva za “Hello!”,  i dodaje:

“Moje slike u kupaćem kostimu su nastale su na peščanim dinama pored Dunava i snimanje je sjajno proteklo. Komplimenti mi imponuju, naročito zbog toga što se u kupaćem kostimu nisam dugo fotografisala, i publika me retko viđa u tom izdanju, jer za odmor uvek biram destinacije skrivene od očiju javnosti.”

O tome kakvu ljubav naša najpoznatija muzička zvezda priželjkuje i zašto je sada pravo vreme za ljubav, pročitajte u novom broju Hello! Magazina koji je u prodaji do 1.juna.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.