CRNOGORSKA POLICIJA PREPALA MAJU MARIJANU!

Izvor: Kurir, 08.Jul.2011, 13:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CRNOGORSKA POLICIJA PREPALA MAJU MARIJANU!

Daj ličnu kartu! Ko peva, zlo ne misli, pa tako i Maja Marijana, ali joj je crnogorska policija ipak prekinula nastup u Igalu prošlog vikenda.

Daj ličnu kartu!

Ko peva, zlo ne misli, pa tako i Maja Marijana, ali joj je crnogorska policija ipak prekinula nastup u Igalu prošlog vikenda.

Maja je taman počela da peva kad su u klub „Pandora“ upali policajci i napravili raciju. Tražili su drogu, kaže izvor Kurira.

- Pretresli su sve goste! Morali >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << smo  da izvrćemo džepove. Racija je trajala više od sat. Pošto ništa nisu našli, napustili su lokal. Maja se   prepala, ali je ipak  nastavila nastup - priča naš sagovornik.

Marijana u izjavi za Kurir potvrđuje da joj je policija prekinula nastup.

- Nisam doživela nikakve neprijatnosti. A to što niko nije uhapšen govori kakvu publiku imam - hvali se Maja.

(D. K.)

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Policija prekinula nastup Maje Marijane

Izvor: Svet plus, 08.Jul.2011

Prošlog vikenda u Igalu nastup pevačice Maje Marijane prekinula je policija, koja je napravila raciju zbog droge.

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.