ĆERKA BOSANSKOG GLUMCA: Bio je to nesrećan slučaj, tata nije video ženu koju je usmrtio!

Izvor: Telegraf.rs, 14.Okt.2014, 12:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ĆERKA BOSANSKOG GLUMCA: Bio je to nesrećan slučaj, tata nije video ženu koju je usmrtio!

- Znam da će na njega uticati činjenica da je žena umrla. Iako imamo podršku brojnih prijatelja, porodice, medija, teško je nositi se sa tim - izjavila je Amra Hadžihafizbegović

Ćerka poznatog bosanskog glumca Emira Hadžihafizbegovića, Amra, uverena je u nevinost svog oca posle saobraćajne nesreće u kojoj je poginula jedna žena iz Zagreba, i dodaje da povrede koje je on tom prilikom zadobio nisu ozbiljnije prirode.

- Žao nam je što je u toj nesreći >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << stradala žena. Bio je to nesrećan slučajVerujemo da će to dokazati i policijski izveštaj. Nije video dok je vozio, mislio je da su dve trake otvorene – objašnjava Hadžihafizbegovićeva i dodaje da će njen otac teško prihvatiti činjenicu da je žena na koju je naleteo, preminula.

- On nikada nikoga ne bi povredio. Povrede koje je zadobio lakše će prebroditi, ima visok prag tolerancije na bol, ali znam da će na njega uticati činjenica da je žena umrla. Iako imamo podršku  brojnih prijatelja, porodice, medija, teško je nositi se sa tim. Trebaće će nam vremena da se oporavimo. hvala Bogu, pokretan je i već danas ili sutra će biti prebačen u Zagreb – zaključila je Amra Hadžihafizbegović.

(Telegraf.rs/izvor: Dnevni avaz)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

KRIVIČNA PRIJAVA PROTIV GLUMCA: Hadžihafizbegović vozio prebrzo!

Izvor: Kurir, 14.Okt.2014

U krivičnoj prijavi obrazloženo je da je Hadžihafizbegović do mesta gde su porušene svetleće oznake trebao doći smanjenom brzinom, jer su znakovi na auto-putu upozoravali na radove i obavezno smanjenje brzine čega se on nije pridržavao i naleteo na ženu koja je preminula u bolnici..SISAK -...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.