ĆERKA BOSANSKOG GLUMCA: Bio je to nesrećan slučaj, tata nije video ženu koju je usmrtio!

- Znam da će na njega uticati činjenica da je žena umrla. Iako imamo podršku brojnih prijatelja, porodice, medija, teško je nositi se sa tim - izjavila je Amra Hadžihafizbegović

  • 3

Ćerka poznatog bosanskog glumca Emira Hadžihafizbegovića, Amra, uverena je u nevinost svog oca posle saobraćajne nesreće u kojoj je poginula jedna žena iz Zagreba, i dodaje da povrede koje je on tom prilikom zadobio nisu ozbiljnije prirode.

- Žao nam je što je u toj nesreći stradala žena. Bio je to nesrećan slučajVerujemo da će to dokazati i policijski izveštaj. Nije video dok je vozio, mislio je da su dve trake otvorene - objašnjava Hadžihafizbegovićeva i dodaje da će njen otac teško prihvatiti činjenicu da je žena na koju je naleteo, preminula.

- On nikada nikoga ne bi povredio. Povrede koje je zadobio lakše će prebroditi, ima visok prag tolerancije na bol, ali znam da će na njega uticati činjenica da je žena umrla. Iako imamo podršku  brojnih prijatelja, porodice, medija, teško je nositi se sa tim. Trebaće će nam vremena da se oporavimo. hvala Bogu, pokretan je i već danas ili sutra će biti prebačen u Zagreb - zaključila je Amra Hadžihafizbegović.

(Telegraf.rs/izvor: Dnevni avaz)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nemanja

    15. oktobar 2014 | 03:11

    Vama ce trebati vremena? A porodici zene, sta mislite kako je njima

  • vaš novinar

    17. oktobar 2014 | 01:56

    Ma ja.....

  • Croat

    16. oktobar 2014 | 01:24

    Nemanja pa nije ju on htio usmrtit ??!? ... to se moglo dogoditi meni ili tebi, zapravo bilo kome od nas ipak je to autocesta gdje se vozi do 140 sa 10% tolerancije po hrv. Zakonima i tu covjek nije mogao nista popravit a na autocesti ljudi nemaju sto traziti izvan automobila , tako da je in tu najmanje kriv a ako je prekoracio brzinu jedino za to moze odgovarati ali lupio covjeka sa 140 ili 200 tesko da ce prezivjet...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA