Bregović svira u Frankfurtu

Izvor: Vesti-online.com, 28.Sep.2010, 16:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bregović svira u Frankfurtu

Čuveni muzičar Goran Bregović (60) održaće 9. oktobra koncert u Frankfurtu.

Organizator njegovog nastupa Aca Glišić očekuje da će to veče "Unionhalla" biti premala da primi sve one koji žele da prisustvuju ovom događaju.

- Ovo je prvi put da će Goran održati ovakvu vrstu koncerta u dijaspori i, meni kao organizatoru, je veliko zadovoljstvo što će se ovaj vrhunski muzičar to veče družiti sa našim ljudima. Ne bih otkrivao detalje nastupa. Jedino što >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << mogu da kažem je da će biti prepuno, s obzirom da već sada vlada veliko interesovanje za njegov nastup u Frankfurtu. Očekujemo dobru atmosferu, kakva je inače na svim njegovim koncertima. Siguran sam da će i publika i Goran to veče uživati u dobrom provodu - kaže Glišić.

''Vesti'' kao medijski pokrovitelj poklanjaju 2x2 ulaznice za koncert Gorana Bregovića. Pošaljite nam do četvrtka, 7. oktobra do 12 časova e-mail na ulaznice@vesti.de, upišite svoje ime, prezime, adresu, broj telefona i sačekajte izvlačenje.

Dobitnici će biti obavešteni putem e-maila tokom poslepodneva 7. oktobra, a karte će ih čekati na blagajni hale na dan koncerta.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Goran Bregović svira u Frankfurtu

Izvor: CrveniTepih.com, 28.Sep.2010

Čuveni muzičar Goran Bregović (60) održaće 9. oktobra koncert u Frankfurtu. Organizator njegovog nastupa Aca Glišić očekuje da će to veče 'Unionhalla' biti premala da primi sve one koji žele da prisustvuju ovom događaju. - Ovo je prvi put da će Goran održati ovakvu vrstu koncerta u dijaspori...

Nastavak na CrveniTepih.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.