Brat Nicki Minaj optužen za silovanje maloletnice

Izvor: Tracara.com, 05.Dec.2015, 10:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brat Nicki Minaj optužen za silovanje maloletnice

Nicki obožava svog brata, pa ostaje da vidimo kako će reagovati na ove optužbe protiv njega (foto: Instagram) Stariji brat Nicki Minaj je, navodno, optužen za silovanje 12-godišnjakinje. Kako navode mediji u Sjedinjenim Državama, reperkin 37-godišnji brat, Jelani Minaj, je optužen na Long Ajlendu i pušten je iz zatvora uz kauciju od 100 hiljada dolara. Iako policija nije iznela nikave detalje ove optužbe, sumnja se da je, samo tri meseca nakon svog venčanja, Jelani napastvovao maloletnu devojku i silovao je. Nicki je finansirala bratovljevo venčanje, a u sali je zaboravila i haljinu Emilio Pucci, vrednu 11.000 dolara. Ona se nije oglašavala povodom ovog porodičnog skandala.

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Brat poznate pevačice optužen da je silovao dvanaestogodišnju devojčicu

Izvor: Story, 05.Dec.2015

Dželani Maraž pušten je da se brani sa slobode..Bijonse, Niki Minaž, foto: Instagram..Brat pevačice Niki Minaž, Dželani Maraž, optužen je za silovanje. TMZ javlja da je optužen da je silovao 12-ogodišnju devojčicu...Policija tvrdi da se silovanje dogodilo na Long Ajlendu u Nujorku, a 37-ogodišnji...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.