Bora Drljača zbog smrtnog slučaja napustio “Parove”

Izvor: Svet, 29.Mar.2015, 20:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bora Drljača zbog smrtnog slučaja napustio “Parove”

Folk pevač Bora Drljača danas je napustio luksuznu vilu rijalitija “Parovi”, koji se emituje na televiziji Happy.
Kako je u jednom momentu saopštila produkcija ostalim ukućanima, Bora je zbog smrtnog slučaja morao da napusti šou.
“Bora je izašao iz kuće zbog smrti svog brata”, stoji na Facebook stranici rijalitija.
Budući da je produkcija u toku ovog saopštenja isključila zvuk >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << gledaocima koji “Parove” prate putem živog prenosa preko Jutjuba, nije bilo moguće saznati šta se tačno dogodilo.
Da li će se vratiti i nastaviti da se bori za vrednu nagradu ili će nažalost odustati od rijalitija, još uvek se ne zna.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bora Drljača zbog smrtnog slučaja napustio “Parove”

Izvor: Scandal.rs, 29.Mar.2015

Folk pevač Bora Drljača danas je napustio luksuznu vilu rijalitija “Parovi”, koji se emituje na televiziji Happy...Kako je u jednom momentu saopštila produkcija ostalim ukućanima, Bora je zbog smrtnog slučaja morao da napusti šou...“Bora je izašao iz kuće zbog smrti svog brata”, stoji...

Nastavak na Scandal.rs...

Bora Drljača napustio Parove!

Izvor: Mondo, 29.Mar.2015

Pevač narodne muzike izašao iz rijalitija, saopšteno je pre početka ovonedeljnih eliminacija...Foto: MONDO Bora Drljača, pevač i Internet senzacija! Kaže da je lako sa mladima, a kako zadovoljiti starije!..Tokom večeri došlo je do prekida prenosa na kanalu Happy televizije na YouTube-u. Razlog...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.