Biće najveća faca: Sandra Afrika pristala da ide sa Dušanom na maturu!

Izvor: Svet, 10.Mar.2016, 12:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Biće najveća faca: Sandra Afrika pristala da ide sa Dušanom na maturu!

Nakon što je simpatični Dušan na originalan način pozvao Sandru Afriku na maturu, povela se prava hajka oko pevačicinog pristanka. Priča ipak ima srećan završetak, budući da je Sandra, na oduševljenje mnogih, pristala.
“Taj datum pada u sredu, to je leto. Ja trenutno nemam obaveza, ali leti pevam svakoga dana, tako da sve zavisi gde ću biti… Ali, hoću da ga ispoštujem, naravno da hoću”, rekla je Sandra, koja je na svom nalogu na >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << Tviteru ostavila i simaptičnu poruku:
Uh, bice tesko odabrati haljinu za maturu.
— Sandra Afrika (@SandraAfrika) March 9, 2016

A kakva haljina ulazi u uži izbor, otkrila je pevačica za pulsonline.rs:
“Izabraću neku lepu dugačku haljinu, nadam se da ćemo se uklopiti.”

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Biće najveća faca: Sandra Afrika pristala da ide sa Dušanom na maturu!

Izvor: Scandal.rs, 10.Mar.2016

Nakon što je simpatični Dušan na originalan način pozvao Sandru Afriku na maturu, povela se prava hajka oko pevačicinog pristanka. Priča ipak ima srećan završetak, budući da je Sandra, na oduševljenje mnogih, pristala...“Taj datum pada u sredu, to je leto. Ja trenutno nemam obaveza, ali leti...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.