Bez dlake na jeziku: Milica Pavlović odbrusila Saši Popoviću (VIDEO)

Izvor: Tracara.com, 24.Nov.2015, 17:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bez dlake na jeziku: Milica Pavlović odbrusila Saši Popoviću (VIDEO)

Milica Pavlović (Foto: Marko Todorović) Pevačica Milica Pavlović se pre četiri i po godine pojavila u takmičenju Zvezde Granda i ostavila sve bez teksta svojim glasom, ali i izjavom. Milica je na pitanje Saše Popovića šta misli o ovome takmičenju odgovorila da je ubeđena da je sve ovo namešteno i da se kandidati biraju po vezi. Pogledajte video:

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Svakim danom sve lepša: Ovako je Milica Pavlović izgledala na početku karijere (FOTO + VIDEO)

Izvor: Story, 24.Nov.2015

U junu 2011. Milica Pavlović se pojavila na audiciji i sve ostavila bez teksta, saznajte zbog čega....Milica Pavlović, Foto: Instagram..Pre samo četiri i po godine, Milica Pavlović se pojavila na audiciji za Zvezde Granda, i izgledala je, naravno, sasvim drugačije nego sada, ali i tada je bila...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.