Bečka gospoda: Bosanac i Srbin prodavali drogu policajcima

Izvor: Svet, 21.Avg.2014, 11:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bečka gospoda: Bosanac i Srbin prodavali drogu policajcima

Dvojica dilera u Beču izabrala su pogrešne mušterije i zbog toga uhapšeni. Oni su policajcima u civilu nudili drogu, a posle hapšenja razbijena je banda u kojoj su bili Srbin, dva Bosanca, Alžirac i Španac.
Policija je primetila da se u Drugom bečkom okrugu pojavila veća količina marihuane u opticaju. Pokrenuli su akciju nadzora ulica kako bi otkrili dilere.
Kako javljaju austrijski mediji, primetili su da Alžirac star 29 godina i Srbin star 23 godine prodaju marihuanu. >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet <<
Tokom nadzora, policajcima iz jedinice za borbu protiv uličnog kriminala ova dvojica dilera ponudila je na prodaju kilogram droge. Ne znajući da su u pitanju policajci, odveli su ih do stana, koji je služio kao skladište.
Tamo su ih policajci uhapsili, kao i dvojicu saučesnika, Španca starog 20 godina i Bosanca starog 22 godine. Takođe, policija je podnela prijavu protiv dve državljanke Crne Gore, koje su bile u društvu dilera.
Tokom pretresa stana policajci su našli 32 kilograma marihuane, koju su zaplenili.
Izvor: vesti-online.com
Foto: Ilustracija

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.