BILJANA VUJOVIĆ: INDI, MARŠ IZ EMISIJE!

Izvor: Kurir, 05.Nov.2011, 10:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BILJANA VUJOVIĆ: INDI, MARŠ IZ EMISIJE!

Orilo se od svađe. Voditeljka i tekstopisac Biljana Vujović oterala je preksinoć Indiru Aradinović sa snimanja emisije „Bez dlake na jeziku“ na KCN televiziji. Hodnikom su odzvanjale psovke, a ko nije bio u studiju, u čudu je slušao šta se dešava.

Orilo se od svađe.

Voditeljka i tekstopisac Biljana Vujović oterala je preksinoć Indiru Aradinović sa snimanja emisije „Bez dlake na jeziku“ na KCN televiziji. Hodnikom su odzvanjale psovke, a ko nije bio >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << u studiju, u čudu je slušao šta se dešava.

Na samom početku pojavile su se nesuglasice između Biljane i Indi i cela priča pretvorila se u veliku prepirku. Sve to je veoma zasmetalo Vanesi Šokčić, koja je takođe bila gost, pa je u jednom trenutku demonstrativno ustala i napustila snimanje.

- Indi je nakon Vanesinog odlaska rekla: „Sad mi dođe da i ja odem, da ti uništim emisiju.“ Na to sam joj odgovorila: „Marš napolje!“ Rekla sam joj da se goni u k.rac i da je budaletina. Zapretila je da će mi zabraniti emisiju. Ne znam šta je ta mala umislila! Došla je s nadmenim stavom i ponašala se kao zvezda. Dovoljno je da se zna da je odglumila brak, tukla se sa sestrom, tukla se s Minom... - nabraja Biljana.

Pozvali smo Indi kako bi nam rekla svoju verziju priče.

- Ne želim ništa da komentarišem. Ispod časti mi je. Više ne želim da mi se kače anonimusi koji preko mene žele da dobiju reklamu. Baš je lepo biti zvezda - kratko je izjavila pevačica.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Skandal: Biljana Vujović oterala Indiru Aradinović iz emisije

Izvor: CrveniTepih.com, 05.Nov.2011

Voditeljka i tekstopisac Biljana Vujović oterala je preksinoć Indiru Aradinović sa snimanja emisije „Bez dlake na jeziku“ na KCN televiziji. Hodnikom su odzvanjale psovke, a ko nije bio u studiju, u čudu je slušao šta se dešava. Na samom početku pojavile su se nesuglasice između Biljane...

Nastavak na CrveniTepih.com...

Svađa i uvrede pred kamerama! Biljana Vujović: Indi, marš iz moje emisije, budaletino!

Izvor: Svet, 05.Nov.2011

naslov: . Svađa i uvrede pred kamerama! Biljana Vujović: Indi, marš iz moje emisije, budaletino!. . . . excerpt: . Voditeljka i tekstopisac oterala je preksinoć Indiru Aradinović sa snimanja...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.