#AutoForum2017 – Vladimir Momčilović: Ne može standard stanovništa uvek da bude izgovor za zagađenje!

Izvor: Svet, 28.Mar.2017, 10:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

#AutoForum2017 – Vladimir Momčilović: Ne može standard stanovništa uvek da bude izgovor za zagađenje!

Regionalni forum o automobilskoj industriji #AutoForum2017, u organizaciji Color Media Communications, najvećeg organizatora konferencija u SEE regionu i Sat Media Group, najveće medijske kuće iz automobilske industrije, a u susret Međunarodnom sajmu automobila u Beogradu, održan je 21. marta, u hotelu Radisson Blu Old Mill u Beogradu.
#AutoForum2017 okupio je relevantne stručnjake i brendove iz oblasti automobilizma, predstavnike obrazovnih institucija, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << kao i predstavnike Uprave carine i udruženja uvoznika.
Forum je otvorio Mihailo Vesović, zamenik generalnog menadžera Privredne komore Srbije, koji je istakao da ne postoji privreda i država koja nema svoju automobilsku industriju u vrhu. Vesović je naveo da svi trendovi koji dolaze u automobilskoj industriji ne mogu da se sprovode autonomno, da moraju biti povezani svi, država, industrija, institucije… Prisutnima se na otvaranju obratio i Matijas Kleva, prvi sekretar, šef departmana za ekonomske odnose Ambasade Italije, koji je istakao da je autoindustrija veoma značajna za italijansku ekonomiju, ali ne samo u pogledu ekonomije već i inovacija koje utiču na celokupnu ekonomiju i sve druge grane privrede.
Na panelu “Električna vozila kao osnova transporta – budućnost, sadašnjost ili iluzija” učestvovao je i Docent Vladimir Momčilović, Saobraćajni fakultet u Beogradu, koji nam je tokom konferencije rekao:
Budućnost autoindrustrije u Srbiji jeste svakako da se omogući ulazak najsavremenijih tehnologija kroz naše proizvođače vozila ili kroz predstavnike stranih proizvođača…
Kompletan razgovor poslušajte u videu:

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

#AutoForum2017 – Žarko Malinović: Izmenama propisa najviše bi dobio budžet Srbije!

Izvor: Svet, 28.Mar.2017

Regionalni forum o automobilskoj industriji #AutoForum2017, u organizaciji Color Media Communications, najvećeg organizatora konferencija u SEE regionu i Sat Media Group, najveće medijske kuće iz automobilske industrije, a u susret Međunarodnom sajmu automobila u Beogradu, održan je 21. marta,...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.