Ala mu je rekla: Mala voditeljka održala lekciju Ivanu Ivanoviću

Izvor: Svet, 03.Jul.2015, 20:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ala mu je rekla: Mala voditeljka održala lekciju Ivanu Ivanoviću

Ivan Ivanović ugostio je talentovane klince i klinceze “Malog Dnevnika” a simpatična voditeljka Anđela iskoristila je priliku i udelila mu “savet”.
Na zvaničnoj Fejsbuk stranici “Malog Dnevnika” osvanula je fotografija na kojoj se vidi kako Anđela i Ivan ćaskaju.
“Ne razumem zašto ti moraš da pričaš sat vremena da bi bio (relativno) smešan, kad je nama dovoljno samo pet minuta”, rekla je preslatka devojčica starijem kolegi.
Voditelje “Malog Dnevnika” javnog servisa možete gledati večeras u emisiji “Veče sa Ivanom Ivanovićem”.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ala mu je rekla: Mala voditeljka održala lekciju Ivanu Ivanoviću

Izvor: Scandal.rs, 03.Jul.2015

Ivan Ivanović ugostio je talentovane klince i klinceze “Malog Dnevnika” a simpatična voditeljka Anđela iskoristila je priliku i udelila mu “savet”...Na zvaničnoj Fejsbuk stranici “Malog Dnevnika” osvanula je fotografija na kojoj se vidi kako Anđela i Ivan ćaskaju...“Ne razumem zašto...

Nastavak na Scandal.rs...

Evo kako je voditeljka Malog Dnevnika ispalila Ivana Ivanovića

Izvor: Blic, 04.Jul.2015, 13:22

Jedna od najslađih voditeljki u Srbiji intervjuisala je Ivana i postavila mu nekoliko interesantnih pitanja....Malena Anđela šalila se sa Ivanovićem, a susret je ovekovečen fotkom koja je pred vama. Usledilo je i interesantno pitanje:..- Ne razumem zašto ti moraš da pričaš sat vremena da bi...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.