Adele se ipak u tajnosti venčala za Simona Koneckija

Izvor: Tracara.com, 22.Feb.2017, 18:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Adele se ipak u tajnosti venčala za Simona Koneckija

(foto: Instagram/adeleadkins88) Pevačica Adele mnoge je iznenadila kada je na dodeli Grammy nagrada priznala da se venčala sa Simonom Koneckijem, a otkriveno je da je njihova želja bila da sve protekne u strogoj tajnosti. Par je sve sproveo daleko od očiju javnosti, medija, fotografa, u malom krugu bliskih ljudi. 28-godišnja zvezda je, kako navodi Heat, odmah nakon Božića organzovala ceremoniju venčanja kojoj su pristusvovali odabrani krug prijatelja i uža porodica Par se venčao u tajnosti >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << u Los Anđelesu (foto: Wenn) Adele nije želela pompezno slavlje niti da ide u crkvu, mada nije mogla da odoli beloj haljini koja damama predstavlja poseban doživljaj. “To je bila intimna ceremonije sa najbližima. Njen menadžer Jonathan Dickins je bio tamo, njena majka Penny, kao i Simonova 10-godišnja ćerka Victoria”, naveo je izvor. Na listi gostiju našao se i Robbie Williams i njegova supruga Ayda Field. Adele je u vezi sa Koneckijem pet godina i zajedno imaju četvorogodišnjeg sina Angeloa.

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Cheryl Cole konačno javno pokazala trudnički stomak: ‘Liam i ja očekujemo bebu’

Izvor: Tracara.com, 23.Feb.2017, 12:42

(foto: Instagram/quemacontece) Mesecima se spekulisalo o trudnoći Cheryl Cole, a pevačica se nijednom nije oglasila povodom ovoga u proteklom periodu. Ipak, konačno su svi dočekali potvrdu – ona i njen dečko Liam Payne će postati roditelji. Mada je njen izbor garderobe u poslednje vreme odavao...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.