(VIDEO) MISLILI SMO DA OD EKREMA NE MOŽE GORE: Evo kako Kardašijan sriče!

Izvor: Kurir, 07.Okt.2015, 15:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) MISLILI SMO DA OD EKREMA NE MOŽE GORE: Evo kako Kardašijan sriče!

Mučio se kod reči dužih od dva sloga, a čak je i umesto skeč pročitao seks.

Radiša Miljković Radašin, koji ima 56 godina, čita na nivu deteta iz prvog razreda. Naime, Kardašijan otkako je, kako ga je prozvao Kristijan Golubović, postavljen za gazdu na imanju Lisović nije nijednom pročitao pismo koje pošalje zadruga. Upravo zbog toga produkcija mu je naredila da mora da čita sva pisma koja dobije zna.

Radiša je uzeo pismo i počeo da sriče. Kao da je >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << na času, Ivana Šašić, koja je njegova pomićnica, ispravljala ga je i dopunjavala.

Gazda se preznojio već posle dve pročitane rečenice i mučio se kod reči dužih od dva sloga, a čak je i umesto skeč hteo da pročita seks.

Autor: EPK
Pogledaj vesti o: Ekrem Jevrić

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.